Een restaurant in Waterloo tussen erfgoed en verfijning

La Sucrerie is de perfecte combinatie van traditie en elegantie. Chef Pierre De Bruyn en zijn team geven een nieuwe invulling aan Frans-Belgische klassiekers.

Met zijn gewelven, zuilen en blote muren onder een zachte verlichting symboliseert La Sucrerie het industriële erfgoed van de streek. Maar het is aan tafel dat alles gebeurt. Chef Pierre De Bruyn laat zijn liefde voor lokale, seizoensgebonden producten de vrije loop en verwerkt ze in een verfijnde bistronomische keuken. La Sucrerie is zowel voor een zakenlunch als voor een tête-à-tête het perfecte adres.

ZIE HET MENU

 

La Sucrerie en zijn chef: een lang, mooi verhaal

Pierre De Bruyn trad meer dan 17 jaar geleden toe tot de keukens van La Sucrerie, nadat hij een opleiding genoten had bij de voorzitter van de Académie Culinaire de France. Hij is gepassioneerd door authentieke ingrediënten, die hij in zijn creaties verwerkt met een feilloze kennis van zaken.

MEER LEREN

 

Een restaurant in Waterloo op het ritme van de seizoenen

La Sucrerie zet lokale producten in de kijker die variëren met de seizoenen. Op de menukaart staan ​​de grote klassiekers van de Belgische en Franse keuken centraal, gekruid met een flinke dosis traditie en talent.

Reserveer een tafel

 

Een restaurant en een bar in een historisch kader 

Restaurant La Sucrerie verwelkomt je in een juweel van industrieel erfgoed. Het gebouw is subliem gerenoveerd met behoud van de neoklassieke elementen die deel uitmaken van zijn bijzondere charme, zodat je in een andere tijd terechtkomt. Het restaurant heeft ook een terras.

ZIE DE BAR

Quick Response Code