Restaurant La Sucrerie
Een restaurant in Waterloo tussen erfgoed en verfijning
La Sucrerie is de perfecte combinatie van traditie en elegantie. Chef Pierre De Bruyn en zijn team geven een nieuwe invulling aan Frans-Belgische klassiekers.
Met zijn gewelven, zuilen en blote muren onder een zachte verlichting symboliseert La Sucrerie het industriële erfgoed van de streek. Maar het is aan tafel dat alles gebeurt. Chef Pierre De Bruyn laat zijn liefde voor lokale, seizoensgebonden producten de vrije loop en verwerkt ze in een verfijnde bistronomische keuken. La Sucrerie is zowel voor een zakenlunch als voor een tête-à-tête het perfecte adres.
La Sucrerie en zijn chef: een lang, mooi verhaal
Pierre De Bruyn trad meer dan 17 jaar geleden toe tot de keukens van La Sucrerie, nadat hij een opleiding genoten had bij de voorzitter van de Académie Culinaire de France. Hij is gepassioneerd door authentieke ingrediënten, die hij in zijn creaties verwerkt met een feilloze kennis van zaken.
Een restaurant in Waterloo op het ritme van de seizoenen
La Sucrerie zet lokale producten in de kijker die variëren met de seizoenen. Op de menukaart staan de grote klassiekers van de Belgische en Franse keuken centraal, gekruid met een flinke dosis traditie en talent.
Een restaurant en een bar in een historisch kader
Restaurant La Sucrerie verwelkomt je in een juweel van industrieel erfgoed. Het gebouw is subliem gerenoveerd met behoud van de neoklassieke elementen die deel uitmaken van zijn bijzondere charme, zodat je in een andere tijd terechtkomt. Het restaurant heeft ook een terras.
Kom bij ons restaurant
Chaussée de Tervuren, 198
1410 Waterloo
lasucrerie@martinshotels.com
+32 2 352 18 18
Dinsdag tot en met vrijdag: van 12 tot 13.30 uur en van 19 tot 21.30 uur
Zaterdag: alleen 's avonds van 19.00 tot 21.30 uur
Gesloten op maandag en zondag
Restaurant toegankelijk via de ingang van het hotel of via de zijdeur van het gebouw.