Maak kennis met de Belgische en Franse keuken van dit restaurant met terras in Waterloo, een gastronomisch adres in een historische setting.

ZIE HET MENU VAN HET RESTAURANT

LUNCH van de WEEK

VALENTIJNSDAGMENU

Belgische en Franse cuisine in La Sucrerie

 

Franse cuisine in een historisch restaurant

Pierre De Bruyn nodigt je uit om zijn kwaliteitsvolle, bistronomische Franse keuken te proeven in een majestueus decor van zuilen en gewelven die herinneren aan het industriële verleden van het gebouw. Laat je betoveren door het elegante historische kader van deze voormalige suikerraffinaderij, waar zowel je ogen als je verhemelte verwend worden. In de zomer kun je na een verrukkelijke maaltijd verder genieten van de zonnestralen op het terras van dit gezellige restaurant in Waterloo.

RESERVEER EEN TAFEL

Openingsuren van restaurant La Sucrerie

Restaurant La Sucrerie verwelkomt je in zijn historisch gebouw en op zijn terras van maandag tot vrijdag van 12.00 tot 13.30 uur en van 19.00 tot 21.30 uur.

Ons restaurant met terras privé afhuren

Wil je een privé-evenement houden of bijvoorbeeld een businessreceptie organiseren in de weelderige historische setting van La Sucrerie? Neem contact met ons op om het restaurant volledig privé af te huren.

Neem plaats op het terras van La Sucrerie

Wat zou je ervan denken om van een Franse keuken met lokale seizoensproducten te genieten onder een stralende zon? Als het weer meezit is het terras van restaurant La Sucrerie daar de uitgelezen plaats voor.

Quick Response Code