Pierre De Bruyn staat al meer dan 17 jaar achter het fornuis van La Sucrerie. In de loop der jaren is hij opgeklommen naar de top van dit heerlijke atypische restaurant in Waals-Brabant. Sinds 2018 heeft hij de leiding over een dynamisch team dat de klassiekers van de Frans-Belgische bistronomie op je bord tovert in een jasje van authenticiteit en verfijning. Zijn grootste troeven zijn zijn eindeloze creativiteit en zijn verlangen om buiten de gebaande paden te denken, waardoor hij het terrein van de traditionele keuken kan verrijken met lokale, seizoensgebonden producten.

Pierre De Bruyn, de virtuoze chef van La Sucrerie

 

Een loopbaan in het teken van de Franse cuisine

Toen Pierre De Bruyn pas afgestudeerd was aan het Institut Sainte-Anne in Gosselies, begon hij als uitzendkracht in de keukens van La Sucrerie te werken. Vandaag staat hij aan het hoofd van dit atypische restaurant en breekt hij een lans voor wat hij belangrijk vindt in zijn beroep: creatieve vrijheid. Zijn leiderschap in de keuken, oog voor detail en communicatie met zijn team hebben allemaal hetzelfde doel: je een uitzonderlijke ervaring op het bord te garanderen.

RESERVEER EEN TAFEL

 

Een gastronomisch restaurant met Franse cuisine

Pierre De Bruyn serveert een genereuze Franse bistronomie, samengesteld op basis van lokale producten en gebaseerd op de solide knowhow van het huis. Op het menu: specialiteiten met meer aandacht voor het pure product dan voor extravagantie, bijvoorbeeld bistroklassiekers als tong, entrecote of minute steak, maar ook fondue.

ZIE HET MENU

RESERVEER EEN TAFEL

Quick Response Code